Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.03.2010, 21:24   #9
mooop12
Nowy na forum

Data rejestracji: 21.02.2010
mooop12 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Ok, mam klawiaturę od kumpla, tyle że mam problem z radshellem... A więc tak, mam go na penie w folderze radshell, w nim wszystkie pliki, razem z emu, ale jak odpalam radshella to wyskakuje coś takiego:

Kod:
Id: 25 Result:0
Id: 26 Result:0
Id: 27 Result:0
Id: 28 Result:0
Error -19
Error -19
Kiedy próbuję odpalić jakiś skrypt(powiedzmy wpisuję script mcemu.rsh) to wyskakuje następny błąd:

Kod:
Unable to open file: mass:radshell/mcemu.rsh
Zgaduję że to z powodu tych kilku pierwszych błędów, przez które nie załadował się moduł obsługi usb... Ale nie wiem co może być przyczyną... Dla pewności wrzucam zawartość plików radshell.rsh i mcemu.rsh(dla gry Burnout 3):

Kod:
radshell:

fontsize 0.6
border 2 2
iopreset

load rom0:SIO2MAN
load rom0:MCMAN

load int:iomanx.irx
load int:filexio.irx

load usbd.irx
load usbhdfsd.irx

mcemu:

run McEmu.elf -ioprp=cdrom0:\IOP\IOPRP280.IMG;1 -pfs=mass:/bt3/ cdrom0:\SLUS_210.50;1
Proszę o możliwie szybką odpowiedź, bo chciałbym sobie jeszcze dziś w burnouta pograć
PS. sprawdzałem, pliki zapisane w ANSI.
PS2. sprawdziłem wszędzie w tych paczkach, i nie ma w nich tych plików które ładują się jako 4 pierwsze, czyli: SIO2MAN, MCMAN, iomanx.irx i filexio.irx

@edit już wiem w czym problem, zapomniałem że nie załaduję pliku z usb, zanim nie załaduje jego obsługi A więc skopiowałem te 2 pliki na mc i wpisałem ich ścieżkę no i teraz działa! Może i wolno, bo zapisuje z 15 sekund, ale jednak działa Dziękuję autorowi artykułu

Ostatnio zmieniany przez mooop12 : 18.03.2010 o godz. 22:09
mooop12 jest offline   Odpowiedz cytując ten post