Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.03.2010, 19:18   #12
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
marionetko,
mój wywod zbytnio zagmatwałem. Potem znalazłem prostszą drogę, ale już nie prostowałem, czekając co powie rzecznik.

Ale skoro loki nic nie pisze, może Ty powiesz czy miałem rację co do meritum sprawy i podasz swój tok rozumowania (zapewne bardziej przejrzysty ) Przypomnę - uznałem, że loki nie będzie musiał zwracać kosztów wysyłki.

A co do samodzielnego stosowania przepisów: kilka sądowych wtop zaliczyłem, ale też np. SA pozytywnie rozpatrzył moje zażalenie a póżniej apelację od wyroku SO (wydział cywilny). Inna sprawa co z tym zrobił SO, ale i tak ostatecznie wygrałem, bo zacząłem szukać błędów przeciwnika, a nie sądu. A wtopy też mnie czegoś nauczyły.

Chylę czoła twej pięknej profesji, ale czasem trzeba samemu pomyśleć; takie życie, brak pieniędzy na dobrych prawników. Powodzenia w przyszłej pracy.
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post