Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.03.2010, 10:25   #354
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
A po kiego mi nowa wersja programu do odtwarzania muzyki? Żeby więcej pamięci zajmował i miał więcej zbędnych bajerów?

Jeszcze rozumiem przeglądarki internetowe (od biedy), gdzie sporo się jednak w sposobach wyświetlania treści zmienia, ale muzyka? Gdzie jest ten sam format muzyczny od 10 lub więcej lat i na razie nie zapowiada się na zmianę..

Nie dla mnie.. ja lubię stare dobre wersje i nie znoszę być zmuszany do ich zmiany na nowsze (co niektóre programy bardzo lubią robić..).
Po tego bo nowe wersje poprawiają różnego rodzaju błędy, są bardziej zoptymalizowane itp. Obecnie każdy program używany w systemie powinniśmy mieć jak najbardziej aktualny, aby nie dać ze swojego komputera zrobić zombie. Przestępcy tylko czekają abyśmy się spóźnili z z aktualizacją Adobe Readera, przeglądarki, odtwarzacza czy programu antywirusowego.