Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.03.2010, 23:47   #15
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Dostosowałem lwa i samochód, teraz perspektywy są zbieżne (celowo lekko przekłamałem "dolną krawędź" lwa, bo wydaje mi się, że w ten sposób wygląda bardziej realistycznie niż gdyby tego nie zrobić).

Pobawiłem się też trochę kolorami - jako, że to naklejka, prawie nie widać na niej refleksów, chciałem też, żeby jej kolor korespondował z paskami na masce miniaka (mam nadzieję, że cel osiągnąłem ).

Ponieważ linia drzwi na wysokosci klamki lekko się zagina, "zagiąłem" też nieco głowę lwa.

Tak to teraz wygląda:

-mini5.jpg

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post