Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.03.2010, 14:07   #11
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez prometeusz Podgląd Wiadomości
Andrzeju, w pierwszej fazie mial byc mandat za zatoczke autobusowa, jednak podczas rozmowy ze mna policjant stwierdzil ze w zasadzie mam racje, ale i tak jest zakaz( za cos musze dostac ten mandat w koncu) . Tu tez na 100% nie jestem pewien, bo droga dojazdowa na parking jest asfaltowa, ale teraz juz rozumiem czemu znak pare miesiecy temu zostal przestawiony o jakies 5m. Byl za daleko - bo wtedy wychodzilo jakies 20m do wjazu, teraz jest ,mniej tak jak mowisz, pewnie nie przekracza okreslonej odleglosci.
Teraz juz to nie wazne - w zasadzie wiem ze co bym nie zrobil bedzie mandat. Moze byc jedynie nizszy jak postawie na trawniku
Nie chodziło mi o odległość znaku od uliczki, tylko 'długość' tej uliczki przed ewentualnym rozpoczęciem parkingu. Żeby dane miejsce zostało uznane za skrzyżowanie, dochodzące 'drogi' muszą być chyba utwardzone i mieć jakąś minimalną długość. Nie pamiętam tu jednak szczegółów.

Najlepiej podaj adres albo rzuć link do Google Map

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post