Dyskusja: F1, sezon 2010
Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.03.2010, 13:28   #25
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Obejrzałem specjalnie fantastyczny wyścig - szacunek dla Kubicy za bezbłędną jazdę. Petrov coraz bardziej mi się podoba: popełnia błędy, ale jak złapie trochę wyczucia i doświadczenia, to będzie bardzo mocny. Zespół spisał się rewelacyjnie na pit stopie.

Hamilton jest cholernie szybki w Mclarenie, ale wydaje mi się, że brakuje mu tego spokoju innych zawodników - te jego komenty na team radio były takie... szczeniackie.

Red Bulle - pech. Ferrari bardzo ładnie...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post