Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.03.2010, 19:36   #10
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
http://www.dziennik.pl/polityka/arti...rzegranej.html

Swoją drogą dziwi mnie, jak teraz PO przekona swój młody , prężny elektorat do głosowania na starszego Pana z wąsami czyli Komorowskiego. Sikorski też mi się nie podoba ale myślę,że łatwiej byłoby do niego przekonać młodych fanów Platformy.
A tu patrzcie co jego żona Ania Jabłonka (Applebaum) pisze w Dzienniku :
"znana dziennikarka, laureatka nagrody Pulitzera, pisze o swoim niemiłym zaskoczeniu, że chociaż jej małżonek był, według sondaży, najbardziej popularnym politykiem w Polsce, w jego kampanii w prawyborach pojawiły się na jego temat liczne materiały przedstawiające go w negatywnym świetle."

"Nagle stało się OK wymyślać najśmieszniejsze historie o nim i o mnie i zamieszczać je w gazetach. Nie można było im zaprzeczać, ponieważ wyglądałoby to śmiesznie. W rezultacie, mitologiczne wersje historii osiągnęły status +faktu+ i ludzie w telewizji dyskutowali o nich z niezwykłą pasją" - pisze Applebaum w artykule zatytułowanym "Żona kandydata".

"Mogę zapewnić, że to bardzo denerwujące obserwować jak całkowicie nierozpoznawalna wersja kogoś, kogo zna się raczej dobrze, dostaje się do sfery publicznej. Oczywiście sama nie głosowałabym na tego Radka Sikorskiego, który ma podejrzane obywatelstwo i fałszywy dyplom uczelni. Ale nie jestem jego żoną, bo ten Radek Sikorski nie istnieje" - kontynuuje autorka. "

To znaczy,że ktoś w PO nie chciał kandydatury Radka na Prezydenta.... Bo gdyby to sam PiS o nim gadał to skwitowano by to atakami na PiS i zarzutami o głupocie Kaczyńskich. A tu RS jest be nie tylko dla prawicy ale też dla własnej partii. Czyżby poczciwy Bronisław jawił się jako nieszkodliwy dla Bossa Donalda ? A ja się pytam co z młodymi ? Czy są tak głupi ,że dadzą się przekonać i pójdą na pasku jak im się powie ?

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post