Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.04.2010, 11:52   #49
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Otoz to ;-). Finder byl, jest i bedzie...

A co do lokalizacji plikow - w iPhone mnie to obchodzi bo iTunes nie archiwizuje SMSow przy synchronizacji i bez jailbreaku wraz z fixingiem permissionow nie zarchiwizowalbym ich nigdy...

W MacOS X lokalizacja plikow mnie NIE OBCHODZI! Time Machine archiwizuje wszystko - po jaka cholere mam sie przejmowac gdzie co lezy? Zgadzam sie z teza, ze najwazniejszy jest szybki dostep do danych a nie ich polozenie... W PS3 tez nie wiem jak sa trzymane gry na HDD (ktos kiedys pisal ze w PS2 kazda gra na HDD to osobna partycja), nie wiem jak dziala protokol zakupowy w PS Store, nie wiem jak dziala archiwizacja w tej konsoli... WISI MI TO! DZIALA! Po co komu cos wiecej...?

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post