Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.04.2010, 16:32   #2
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Z pierza? Nie można prać na mokro.
Przerabiałem to na poduszce....już tej poduszki nie ma.

Jest coś takiego, jak czyszczenie pierza. Nie wiem dokładnie na czym to polega, ale zawsze w tym procesie są ubytki i trzeba pierza dokładać. Jeśli chodzi o kołdry, to nie ma z tym problemów, ale ze śpiworami to już musiałbyś zapytać. Kwestia rozprucia i zszycia tego wszystkiego na nowo. Dużo roboty i nie wiem, czy ci się to opłaci. Musisz wypytać u tych, co to robią.