Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.04.2010, 14:37   #11008
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Jakoś nie przekonują mnie żadne argumenty za wojną w Afganistanie-co więcej w żaden logiczny sposób nie mogę pojąć skąd Taliban ma ogromne środki na broń ,najlepsze i najskuteczniejsze materiały wybuchowe,amunicje itd..przecież to najbiedniejszy region świata którego gospodarka opiera sie na szutrowych drogach i transporcie osłami z dochodem chyba 3$ na miesiąc na osobe.Za czasów wojny z ZSRR sponsorem było CIA(USA)-teraz ani Chiny i Rosja nie dają ani grosza-więc kto zostaje??Oczywiście że wielkie koncerny zbrojeniowe które miliardy zarabiają na tej wojnie jednym sprzedają X2 drugim trochę gorszy sprzęt darują i interes sie kręci-spadają helikoptery,samoloty,wybuchają transportery,Hummery,granatniki latają w powietrzu non-stop,paliwa dostawy są mostami powietrznymi 24h na dobę-czego wiecej im trzeba?
Frajerów którzy poślą swoich obywateli na wojnę i za wszystko zapłacą .

A ofiary ........? W USA podano że żadne dziecko polityka nie jest na wojnie,więc i nie ma problemu dla nich.

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post