Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.04.2010, 01:18   #6
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Po co jest więc to urządenie? Szczerze mówiąc dalej nie wiem...
Sam sobie odpowiedziałeś
Cytat:
Ale na serio to jedyna funkcja, która rzeczywiście mi się spodobała, to czytanie ebooków. Z drugiej strony urządzenie jest według mnie za ciężkie i za nieporęczne, żeby do tego służyć. Jednak funkcja rozwiązana jest całkiem nieźle.

Poza tym wygląda to dla mnie jak jedna wielka zabawka. Coś, na czym można obejrzeć film, przejrzeć zdjęcia, czy od biedy zagrać w jakąś grę, ale jednocześnie nie można zrobić nic więcej i nic 'poważnego'. Zresztą bez myszy i tak nawet bym nie chciał.
Oprócz tych funkcji, które wymieniłeś warto dodać jeszcze przeglądanie internetu samo w sobie.

Jeśli będzie mnie stać to na pewno zaopatrzę się w taki tablecik (tylko nie od Apple). Śmiem też twierdzić, że tablet ma szanse wyprzeć z rynku netbooki.

Ostatnio zmieniany przez andy : 04.04.2010 o godz. 01:25
andy jest offline   Odpowiedz cytując ten post