Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.04.2010, 12:11   #126
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Sunna Podgląd Wiadomości
Bolo to juz ciut za stary '38
Ale np 2 lata mlodszy chuck norris
Co do Bolo to widziałem różne daty jego urodzin, ale oficjalna (chyba..) strona podaje czterdziesty któryś (chyba 47), więc jest raczej trochę młodszy. Poza tym oglądałem zdjęcia z jakiegoś spotkania w zeszłym roku i muszę przyznać, że wyglądał całkiem nieźle. Właściwie bardzo dobrze i na dobrą sprawę poza kilkoma zmarszczkami wygląda mi, że jest w dużo lepszej kondycji niż Vandamy, Schwarzennegery i inne

Cytat:
Dudikoff, Don 'The Dragon' Wilson i jeszcze kilku co spamietac nie moge.

EDIT: (znalezione)
Chuck odmówił, Van Damme również, Seagal takze

Jak moglem o segalu zapomniec.
Też mi Seagal z głowy wypadł a to godny zapamiętania 'zabijaka lat 90' . Chociaż też tu przyznam mniej by mi pasował. Jednak Schw. i Stallone to filmy z taką typową 'rozpierduchą' jak w tym trailerze, natomiast u Seagala więcej było walki wręcz niż wybuchów i strzelania (choć to oczywiście też).

Cytat:
I jeszcze wygrzebalem: Kurt Russell, Henriksen lance, i jedno mi umknelo
Kina beda oblegane.
Za Russellem jakoś nigdy nie przepadałem. Miał z jeden - dwa ciekawsze filmy, ale pozostałe nigdy nie przypadły mi do gustu.

Cytat:
EDIT II:
Billy Blanks, Jeff Wincott , Matthias Hues - mozesz po dwa filmy podac z nimi ktore pamietasz ? Oprocz Dark Angel bo to kazdy zna.
Sporo ich było.. Jeff Wincott i Matthias Hues zagrali np. w bardzo dobrej moim zdaniem Misji Sprawiedliwości. Nawet kilka miesięcy temu robiąc porządek w starych kasetach trafiłem na ten film i z przyjemnością obejrzałem. Czego nie mogę powiedzieć np. o TC 2000, w którym grał między innymi Bolo Young i Billy Blanks (także Matthias Hues). Pomimo niezłej obsady i powiedzmy akceptowalnej fabuły ten film to tragedia. Nie wiem, jak kiedyś mógł mi się podobać.

Billy Blanks grał jeszcze w przyzwoitym "W szponach CIA" i kilku innych, których tytuły jednak nie utkwiły mi w pamięci (jednak w większości były to raczej bardzo proste i płytkie produkcje). Jeff Wincott też się w różnych filmach przewijał, np. w "Oddziale poza prawem", ale wydaje mi się, że Misja Sprawiedliwości się tutaj zdecydowanie wyróżnia (na plus). Matthias to etatowy czarny charakter i też sporo go było, ale tu niestety też były to raczej gorsze filmy (choć nie wszystkie).

Generalnie żaden z tych aktorów nie był tak popularny jak Stallone czy Schwarzenneger, ale jeśli chodzi o typowe 'bijatyki' to chyba oni głównie królowali w latach 90.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post