Dyskusja: F1, sezon 2010
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.04.2010, 13:20   #47
cancel
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 30.01.2004
cancel zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Wyścig fajny i ciekawy, wbrew pozorom. Było całkiem sporo wyprzedzania, zwłaszcza w środku stawki. Ja się cieszę, że nie padało, bo jak pada to wyścig albo kwalifikacje to jedna wielka loteria i tyle.

Teraz wszyscy będą porównywać każdy GP w tym sezonie do Australii i dlatego każdy będzie dla nich nudny, ale Ci co się interesują i znają realia F1 to wiedzą na czym to polega i po czym ocenia się dobry wyścig. Na pewno nie po tym ile było kraks w czasie wyścigu.

Pietrow chyba jako jedyny debiutant jeszcze nie ukończył wyścigu w tym sezonie, czy kogoś pominąłem? Walka z Hamiltonem była świetna jak na debiutanta, ale z Toro Rosso trochę się pogubił, ale może to wynikało z szwankującego samochodu.

Ferrari ma chyba problem z silnikami, coś mi się wydaje, coś za dużo tych awarii i wymian w tak wczesnej fazie sezonu, chyba przekombinowali z ograniczeniem spalania.

Zobaczymy jak stawka pokarze się w Chinach.
Udzielam się tylko w tematach, na których się znam i/lub mogę coś wnieść do dyskusji, a że znam się na niewielu rzeczach to dyskusji z moim udziałem jest niewiele. (innymi słowy: musicie dogłębnie przeszukać forum aby odnaleźć moje posty ) Ten temat jest jednym z nielicznych z moim udziałem.
Spiesz się powoli!
(lepiej na tym wyjdziesz)
cancel jest offline   Odpowiedz cytując ten post