Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.04.2010, 13:55   #11042
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
A ja z wrodzoną sobie przekorą napiszę, że akurat w tej sytuacji poparłbym te starania/żądania/jakkolwiek to nazwać.
A że czemu?

Załóżmy, że jestem autorem tej gry. Mam takie a nie inne wzorce zachowań, taką a nie inną koncepcję na grę, piszę ją, wydaję. Załóżmy, że jestem tolerancyjny. Co innego jednak tolerancja, a co innego narzucanie się. Czy każdy produkt musi być dla wszystkich? Niech jakiś programista gej napisze własną grę, wyda ją inny gej wydawca.

Zaraz się okaże, że w każdej komedii romantycznej, oprócz jej i jego będzie się musiał obowiązkowo pojawić wątek o jego koledze i jego z nim związanych rozterkach....
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post