Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.04.2010, 19:43   #3063
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Diesel Isuzu, to klasa najwyższa, oby zajechany nie był.

Mieliśmy w domu Isuzu Gemini - stary Opel Kadett produkowany w Japonii, po tym jak go w Niemczech już nie robili, kupiona nówka, jeździł długo, dużo i bez specjalnych awarii, rdzewiał strasznie, ale silnik był nie do zamordowania - 1,8 wolnossący diesel.

Ponieważ jeździła nim głównie moja mama, to nie przejmowała się takimi bzdurami jak wymiana czegokolwiek z olejem na czele, jak kupiła Toyotę, to ja odziedziczyłem ten samochód częściowo, filtra powietrza nie było wcale, bo się rozsypał, ojej był jakąś potworną mazią, podobną do asfaltu, i pękł na koniec pasek rozrządu, co wcale nie uszkodziło silnika. Do głowy mi nie przyszło, że ten pasek nie był nigdy zmieniany...
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post