Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.04.2010, 12:22   #11066
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez Nol Podgląd Wiadomości
Bieda, dla mnie to w ogóle jest porażka organizacyjna naszego kraju. W mojej poprzedniej korporacji, w której pracowałem, były przepisy zabraniające lecieć jednym samolotem (lub innym środkiem komunikacji) iluś tam osób odpowiednio ważnych. W głupiej korporacji! A u nas od momentu spadku śmigłowca z premierem Millerem była dyskusja na temat bezpieczeństwa głów państwa, zakupu maszyn itd. Nikt nie wyciągnął wniosków - to jest szczyt głupoty, który pośrednio doprowadził nas do dzisiejszej katastrofy. Paskudna sprawa ;/ Powtórka była z wojskowym samolotem CASA i znowu nic! Idiotyzm! Ręce opadają.
też mnie to zaskoczyło.
przecież każdy normalnie myślący człowiek wie, że nie wysyła się najważniejszych członków państwa jednym środkiem transportu.
przypuszczam, że gdyby nie zażarta niechęć premiera do prezydenta (i vice versa), bylibyśmy dzisiaj bez rządu...

woitas jest offline   Odpowiedz cytując ten post