No cóż-dzięki za dobre słowa

co do ceny to 17tys.utargowałem trochę
http://www.nortoncars.pl/sajt.php?si..._autokomis_003 a tak to wygląda-rano byłem na giełdzie przeważały vwIII w rocznikach 94/97 benzyna i diesel cenowo to tak ok' 5tys w sumie na oko to tylko nadawał się ten najstarszy z 94roku

Z IV też było kilka ale przeważnie TDI roczniki 99/2000 cena od 15/18.900 był też jeden SDI rocznik i kolor jak mój

za 15tys.tyle że miał pękniętą przednią szybę-więc taka cena.W sumie golfy są u nas drogie-może i przepłaciłem ale przynajmniej jestem drugim właścicielem-autko jest kupione u nas w salonie w Białymstoku i serwisowane w ASO w Suwałkach-jedyny minus jest taki że w komisie stało od listopada zeszłego roku i jest na oponach zimowych-tak więc czeka mnie poważny wydatek

Jeszcze parę słów o giełdzie-w sumie z vw IV był jeszcze bardzo ładny w kolorze czarnym za 18.900 tyle że TDI z klimą-a ja właśnie nie chciałem TDI-chociaż niby z turbiną są lepsze-lecz mi nie zależy na prędkości,tak samo jak i na klimie-wiem że to jest przydatny bajer w upalne lato,tylko że ja z pracy jadę max 40min. nie ma u nas korków ,jak i raczej nie będę jeździł w długie trasy.

Teraz czeka mnie przerejestrowanie , bez wymiany tablic, bo poprzedni właściciel jest z mojego powiatu , badanie techniczne jak i OC ważne do lipca-zastanawiam się tylko gdzie ubezpieczyć auto

teraz jest w WARCIE i nie wiem ile ten gość miał zniżki bo za cały rok zapłacił 381zł. Ja w PZU mam 70% zniżki , a ostatnio malucha miałem w TUW bo było najtaniej.