Dyskusja: Zakup notebooka
Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.04.2010, 07:55   #14
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Stef Podgląd Wiadomości
przegladam rozne oferty i widze ze asus EE ma baterie ktora trzymie ponoc do 11h- jest to prawda czy to tylko chwyt marketingowy.
wiem ze dlugosc rpacy zalezy od wielu czynnikow, ale czy organoleptycznie spotkal sie z tak dluga praca na netbooku, nawet w trybie najbardziej energooszczednym?
napisze Ci tak - mam tego lapka 1005pe - bateria trzyma w zależności co robię - przeglądanie www po wifi, kilka otwartch programów, jakieś ofisy - (nie pisze o filmach) 6-7h, naprawde przyzwoicie, choć nawet raz udało mi się "wyskoczyć" do 8h

P.S.
po pełnym naładowaniu i tylko necie pokazuje ~11h33min choc nie zdarzylo mi się aby tyle wytrzymał