Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.04.2010, 14:01   #11085
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Przez takich przygłupów jak Górski zaraz zrobi się bełkotliwy ul, a stało się naprawdę coś złego, mniejsza o ludzi, wszyscy umieramy prędzej niż później, ale jest to katastrofa dla żyjących, bardzo wyraźne osłabienie państwa, co by o tych ludziach nie myśleć, to jednak każdy z nich był bardzo inteligentnym człowiekiem, odpowiedzialnym za konkretne sprawy. Nikt mi nie powie, że zastępca da sobie radę, no może w wojsku, bo tam są takie procedury, ale też nie za bardzo.
Będą musiały upłynąć miesiące, aby tych ludzi tak naprawdę zastąpić. Nie mam nadziei na to, że nie zostanie to wykorzystane politycznie. Mam pewność, że będzie.

Jest mi smutno, ale to nic, jestem przerażony...
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post