Witam
Wydaje mi sie ze albo chcecie sobie posty ponabijac albo cos sie wam pomylilo!!! Wolfi nie pyta czy oplaca sie przerabiac tylko jak przerobic!!!! Jak niechcecie odpowiadac na temat to wogole nie odpowiadajcie bo juz mnie skreca jak widze pyt jak zrobic ......

? a dpowiedzi sa A poco to chcesz cobic

?, Nieoplaca sie tego robic itp. Zastanowcie sie czy gdybyscie to WY pytali to czy chcielibyscie uzyskac takie odpowiedzi jakie sami dajecie !!!!

??
A teraz odpowidz na pytanie wolfiego:
Tak da sie przerobic LiteOna LTR-48246S na LTR-52246S oraz na LTR-52326S (obrecnie tylko na LTR-52246S bo do LTR-52326S nie ma w necie biosow). W zalaczniku wysylam Ci wszystko to bedzie Ci potrzebne do przerobienia LiteOna LTR-48246S na LTR-52246S. W archiwum jest tez plik tekstowy jak to zrobic, ale pamietaj ROBISZ TO NA WLASNE RYZYKO JA I CDRINFO.PL NIE PONOSIMY ZADNEJ ODPOWIDZALNOSCI ZA TO CO ZROBISZ ZE SWOJA WYPALARKA!!!!!. AKTUALIZACJE BIOSU POWINNO SIE ROBIC GDY KOMP JEST CHRONIONY PRZED NIESPODZEWANYM WYLACZNIEM NAPIECA PRZEZ UPS LUB INNY TEGO RODZAJU SPRZET!!!!!, JEZELI PODCZAS AKTUALIZOWANIA BIOSU NASTAPI NIEOCZEKIWANE WYL. NAPIECIA A CO ZA TYM IDZIE I KOMPUTERA ^_^ WTEDY NAPEWNO ZOSTANIE USZKODZONY SPRZET W KTORYM TO BYL AKTUALIZOWANY BIOS!!!!!!
Pozdrawiam jakby co to pytaj

.^_^