Ale i tak i tak jeśli wziąść pod uwagę jakość wyrobu Samsunga monitorów jest on liderem. Mam ów model 765mb i miałem doczynienia z innymi modelami też, zwróćcie uwage na produkcje: made in U.K. a nie jakieś Chiny itp hehe. Znawcy wiedzą przecież, że to co jest na angielskim rynku nie może być bublem, że musi być trwałe i jakościowo dobre. Widze stare Samsungi chodzące do dziś i działające naprawde jak na ich wiek dobrze. A to, że z geometrią mają problemy, heh, mój ma tylko poduszke poziomą na górze leciuteńko przekrzywioną ale tak wyregulowałem, że nic nie widać. A zobaczcie, który inny producent może pochwalić się taką plamką jak Samsung 0.20? A to, że zdzarzają się modele z lekkimi wadami heh, KAŻDY PRODUKT MASOWY JEST NA TO ZDANY! no chyba, że byłby produkowany ręcznie

Kupując monitory gorszych marek zdani jesteśmy na to, że padnie im sterowanie, układy odchylenia, elektronika, albo trzeba będzie po 2 latach napełnić gaz w kineskopie bo w grach i filamch jest ciemność hehe a napełnić można tylko raz - później monitor na złomowisko...