Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.04.2010, 11:08   #3125
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Stanley Podgląd Wiadomości
http://otomoto.pl/peugeot-307-sw-C12403168.html

Zastanawiam się nad tym autkiem i mam pytanko ;> Czy w tym modelu warto zastanawiać się nad modelem z silnikiem z 90KM, czy silnik 110 konny to byłoby minimum (jest też i taka wersja)?
Coś mnie PW szaleje to tutaj Tobie napiszę.
Silnik ten powstał poprzez rozwiercenie i zwiększenie skoku tłoka silnika 1.4HDI-wspólna robota Forda i PSA.Cichy i elastyczny i z dużą kultura pracy.Ja jak kupowałem to wersja auta z moim wyposażeniu była tylko 110KM a wolałem z 90KM bo brak filtra cząsteczek stałych (FAP) .Co do spalania myślę że jest ekonomiczny ale to tez zależy od stylu jazdy-korzystając z funkcji ***8222;overboost***8221;(maksymalny moment można zwiększyć chwilowo poprzez zwiększenie ciśnienia doładowania ) może zużyć więcej.
Screen z komputera 80% miasto.jak jeszcze mnie się chciało to mniej więcej zgadzało się z ręcznymi obliczeniami.

-cytryna.png

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post