Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.04.2010, 22:49   #51
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości
Wiem, że większość osób tutaj ma swoje przyzwyczajenia i nie lubi zmian jednak jeśli się nie rozwijasz to się cofasz.
1. Ale slogan... Tylko nie wiem, czy koniecznie da się go zastosować do designu właśnie, bo można przytoczyć slogan drugi:

2. De gustibus non est disputandum - mi się akurat styl na tej mirandzie nie podoba, wolę ciemniejsze, bez białego ładującego w oczy po nocy i jakiś wielkich, zupełnie niepotrzebnych ikon. Poza tym:

3. Dlaczego mamy wyglądać jak jakieś inne forum? Mamy swój własny, charakterystyczny, rozpoznawalny styl i jest OK.

Mam jednak wrażenie, że już to mówiłem
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post