Dyskusja: okulary
Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.04.2010, 17:21   #4
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
Kod:
BERGMAN, NORDIK, NORDIK SUN, ORANGE, CHILI & CO, VIA ROMA
w w w .bergman.pl
Ja teraz noszę jakieś gallardo...
w w w .gallardo.com.pl
dzięki @Patrix właśnie o coś takie mi chodziło, wybrał bym parę z kolekcji bergmana Nordik sun i Via roma
Nawet są dwa salony w Chorzowie gdzie sprzedają kolekcje bergmana tylko jak znam życie to akurat tych co mi się podobają nie będą mieli na sklepie i musiałbym pogadać żeby sprowadzili do przymiarki bo w ciemno nie kupie na mój kartoflowy łeb
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post