Hmm... myślałem o tym (znaczy się dysk błędów raczej nie ma) - tylko na razie robię odwrotną rzecz - sprawdzam, czy ten drugi dysk ruszy przy "pelnym obsadzeniu", a potem ew. format wiekszego i proba zgrania mniejszej ilosci gier. moze nawet 24 bit przetestuje.
- - -
Hmm.dziwna sprawa. Kiedy zapełniłem ten mniejszy dysk, okazało sie ze zachowuje sie jak poprzedni,to jest chrupie ale nie pokazuje listy gier. Po jakiejs minucie oczekiwania załamałem sie i spuściłem głowę

.ale po chwili jednak lista wyskoczyla. Co ciekawe przy kolejnych uruchomieniach wczytanie listy trwa pare sekund. Postanowiłem sprawdzic zatem tego pierwszego,wyrzuciwszy jakies 6 obrazów. Po okolo 2 minutach tez ukazała mi sie lista i tez w następnych próbach dziala w pare sekund. Wyglada na to ze HD loader cos tam kombinuje-porządkuje przy pierwszym uruchomieniu. Ciekawe tylko czy przy każdej kolejnej probie podejmował te dzialania od momentu, w którym skończył przy poprzedniej probie czy od nowa.bo nie sądzę zeby te pare obrazów robiło az taka roznice-wczesniej z 5 minut chodził i listy nie wyświetlił. Tak czy owak sprawa rozwiązana a ja mam 2 kompatybilne dyski