Dyskusja: Ubisoft szaleje...
Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.04.2010, 11:17   #9
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
(...) Potem słynna akcja z Assassins Creed 2 na PC i wymaganemu stałemu podłączeniu do internetu,
Zabezpieczenie już złamane. Problemy będą mieć tylko uczciwi nabywcy..
(inna sprawa, że sam fakt szukania skutecznego zabezpieczenia akurat popieram)

Cytat:
a niedawno czytam kolejne złote myśli: ECO pudełka do gier - bez instrukcji! Nigdy takowych nie czytam, ale od niepamiętnych czasów stanowiły integralną część kupowanej gry - nieodzowny element kolekcjonerski - i ja chcę je nadal!
Oczywiście ze względu na ekologię. Niższe koszty nie mają tu nic do rzeczy.

Cytat:
Co następne? Save'y zapisywane na serwerach dewelopera?
A jak było w AC2? Zresztą nie tylko w tej grze.
Ale spokojnie.. pewnie dojdziemy i do abonamentu.

Cytat:
Super eco box'y zamiast z plastyku tym razem z papieru? Może w ogóle zrezygnować z pudełek - 'najekologiczniej'
Już się to robi, choć na razie oprócz a nie zamiast. Ale i do tego dojdziemy.

Cytat:
Swoją chorobliwą pazernością Ubisoft robi wszystko żeby zniechęcić do siebie swoich klientów. Mnie póki co tylko zniesmaczył.
Obawiam się, że więcej producentów/wydawców tak robi. Mnie irytować zaczynają powszechne dodatki, które w większości wypadków są dodatkowo płatne, a nierzadko miały być częścią oryginalnej gry.

Jak się temu wszystkiemu dokładnie przyjrzeć, to sposobów na wydzieranie coraz więcej pieniędzy jest coraz więcej, a nie idzie to w parze z oferowaniem coraz lepszej jakości, bądź choćby nawet ilości (wręcz przeciwnie - gry coraz krótsze). Przyznam, że czasami przestaję się dziwić osobom, które po prostu nie chcą już za to płacić (inna sprawa, że wtedy powinni po prostu nie korzystać).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post