Miałem kupić AM ale ... kupiłem sobie MapaMap Easy. Po tym jak AutoMapa pobłądziła w Lublinie* i MapaMap Start II (!!!) musiała mnie ratować pomyślałem że 59zł to całkiem atrakcyjna cena za niezłą nawigację.
Poza tym bardziej mi sie podobają komunikaty głosowe w Mapamap (mam nadzieje że nie zmienili ich w stosunku do Start II który posiadam).
AM mam co prawda starą wersję 5 coś (dodana do Kaisera) ale i tak powinna być o niebo lepsza od Start II która ma plany aż 18 miast...
Jak będzie mi mało poczekam na promocje i zrobie upgrade do TOP. Bardzo miłe są dożywotnie aktualizacje programu

.
Generalnie AM bardziej mi sie podoba, jest bardzo dopracowana, ma wiele funkcji. Ale cena troche za wysoka (potrzebuje drugiego egzemplarza na mój telefon, bo Kaiser nie jest mój), tym bardziej że MM czasem radzi sobie lepiej. Subskrypcja AM kosztuje więcej niż cała MM Easy.
W dodatku MM ma co raz jakąś promocje na mapy
* próbowałem dojechać do Centrum Małych Zwierząt, ul.Franciszka Stefczyka 11. AM zaprowadziła mnie w zupełnie inne miejsce. MM Start II bez problemu poprowadziła pod budynek.