Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.04.2010, 22:48   #158
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Matefusz Podgląd Wiadomości
Item Out Of Stock
Cytat:
Napisany przez Bartez Podgląd Wiadomości
Niestety już Out of stock. Jest jeszcze Desktop Bundle, który wychodzi 10 funtów drożej. Warto brać? Patrząc na recenzje na sieci, to sprawuje się całkiem nieźle.
Jak na taką cenę, to się nie dziwię, że wszystko na pniu wykupili - na ebayu najtańszy kosztował bodaj 140 funciaków.

@Bartez - właśnie sam nie wiem czy warto. W końcu w 2 generacji SSDNow poprawili nieco prędkość zapisu - sam jednak nie kupiłem - to na pewno nie pierwsza i nie ostatnia okazja.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post