Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.04.2010, 16:19   #309
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Wspomniałeś o głosach. Mam MapęMap od początku (dostałem tę wersję Easy z nawigacją, później rozszerzyłem do Top, niedawno uaktualniłem do najnowszej wersji) i praktycznie nie zmieniałem domyślnego głosu (kobiecy). Przy okazji sprawdziłem inne i stwierdziłem, że wszystkie są w porządku, ale zostałem przy domyślnym. Swego czasu postanowiłem przetestować Auto Mapę. Ściągnąłem jakąś wersję testową, włączyłem i.. odrzuciło mnie jak usłyszałem głosy. Nie chodzi nawet o głosy same w sobie, ale sposób ich odtwarzania. W Mapie Map jest to bardzo płynne, zupełnie naturalne. W Auto Mapie jest to potwornie sztuczne, od razu słychać, że mówi automat, który składa zdanie z osobno poskładanych wyrazów. Brzmi to bardzo źle.

Auto Mapę jeszcze dalej potestowałem, ale nie znalazłem w sumie nic, co rekompensowałoby mi te fatalne głosy (sprawdziłem też inne). Jeśli tego nie zmienią, to Mapa Map jest według mnie znacznie przyjaźniejsza.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post