Cytat:
Napisany przez nimal
DejaVu - ciagle, z ciekawosci, czekam na raport spalania
moze byc na PW 
tylko napisz jak to jezdzi - czy 100% miasto, czy 15km trasa 90km/h do pracy i potem to samo spowrotem 
i czy juz cos wkladales 
|
No cóż-jak na razie nie narzekam

a ile pali to nie wiem - zrobiłem nim dopiero 580km-tankowałem 2 razy za stówę

paliwo jeszcze jest,powinno starczyć do końca tygodnia

Jak mówiłem autko potrzebne mi na dojazd do pracy,raczej można powiedzieć trasa,rano przez miasteczko czasem nawet bez zatrzymywania na światłach(raptem 3) po robocie to zdarzy się mały korek z winy źle ustawionych świateł,potem stoi - ja jestem domatorem , więc nigdzie się nie ruszam.

Co do wydatków:gaśnica 30zł.apteczka 10zł.opony letnie nówki 600zł. Po pierwszym planuję wymianę oleju+filtry , rozrządu nie muszę bo był zmieniany przy 239 000 auto ma teraz 253tys z kawałkiem-na moje oko nie trzeba wymieniać

Reasumując tankuję i jeżdżę

raz tylko mnie zawiodło jak kupiłem baterię do pilota alarmu i nacisnąłem i auto sobie mrugało całą niedzielę światłami (syrena wyłączona kluczykiem) padł akumulator(3letni) i popełniłem wielki błąd

podłączyłem prostownik bezpośrednio pod maskę bez odłączania akumulatora tak że świeci mi się kontrolka od poduszki Potem na necie wyczytałem że tak nie można-że może nawet poducha wyskoczyć

tak że będę musiał odwiedzić elektryka aby WAG/iem usuną mi błąd.Ale jak mówią zemsta jest słodka

alarmu już nie ma został przeze mnie zlikwidowany