Dyskusja: Testy Szpachli
Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.04.2010, 07:13   #35
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Uciekła nam litera z BOSCH

Zmywarki są faktycznie świetne, mam dwie z czego jedna stara, po strasznym przebiegu i nic jej nie dolega. Raz zawiodła, ale okazało się, że to odpływ pod zlewem zapchał się.

A jeśli chodzi o wycieraczki, to firma z mojej okolicy robi bardzo przyzwoite, używam i jestem z nich naprawdę zadowolony, z ceny też.

http://www.motgum.com/

Za 56 cm zapłaciłem 17 zł (za 1 sztukę)

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 29.04.2010 o godz. 07:15
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post