Dyskusja: DVB-S w komputerze
Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.05.2010, 19:05   #1
Wawelski
Always newbie

Data rejestracji: 14.11.2003
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
DVB-S w komputerze

Tak googlam i nie mogę namierzyć sensownego forum ani wortalu w temacie TV satelitarnej w kompie.

Wspólnota uszczęśliwia mnie zbiorczą anteną satelitarną - więc chyba się skuszę na kartę do kompa.
Wymagania:
0. Dobra jakość obrazu
1. HD
2. Działać pod Win7 64bit
3. Umożliwiać oglądanie płatnych (czyli mieć gniazdo CI? - tu właśnie potrzebuję się doedukować)
4. PCI-E (ewentualnie PCI - nie chcę USB)
5. Fajnie by było, jakby miała też radyjko FM i DVB-T - chociaż się zastanawiam, czy przy antenie satelitarnej przyda mi się to do czegoś?

Na razie wygrywa AVerTV Satellite Trinity PCI-E (A707) - dobre to? Czy może coś bez DVB-T - np. SKYSTAR HD. Tylko czemu ten SkyStar ma taką zaporową cenę w porównaniu z Aver?
A może zrezygnować z HD i wybrać SkyStar2?

BTW. Jak to jest z Internetem przez satelitę? Ma szansę to działać przy instalacji zbiorczej?

Ostatnio zmieniany przez Wawelski : 04.05.2010 o godz. 19:16
Wawelski jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online