Dyskusja: Zlot 2010
Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.05.2010, 15:31   #523
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
No akurat się musiała chmura, jak to mawia mój znajomy, nadarzyć...

http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=5...15417&t=h&z=17

Jak się jedzie 819-tką w stronę 812-tki, to ten zakręt jest po ponad kilometrze pięknej prostej, co lepsze to na całkiem nowym asfalcie. Raz byłem świadkiem jak piątka młodych i niezwykle inteligentnych ludzi ślicznie dachowała tam w rowie (co do jednej dziewczyny, to jestem właściwie pewien, że miała poważne problemy psychiczne z tego powodu, ale jednocześnie jestem prawie pewien, że towarzystwo puściło sobie mimo uszu moje słowa, że ją trzeba zabrać do psychologa). Tak czy owak, maksymalna prędkość na tamtym zakręcie to ok. 30, ale to tylko busem Grzenia

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post