Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.05.2010, 13:17   #7
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
Niestety ale chyba się nie łapię,
pierwsza tabelka na: http://www.dobreprogramy.pl/Uaktualn...kul,11430.html
Czemu nie możesz? Nie widzę tu żadnego zastrzeżenia.

Inna sprawa, że link, który podałeś, jest prawie sprzed roku (i sprzed premiery "7"). Być może od tego czasu coś się zmieniło, bo wcześniej takich ofert nie widziałem.

Druga sprawa, że zastrzeżeń, które tu są wymienione, w opisach aukcji czy też w ogłoszeniu nie ma..

Jedyne czego się obawiam, a co prawie na pewno będzie obowiązujące to możliwość przejścia jedynie z 32 na 32 bity i 64 na 64. A ja niestety XP mam tylko w wersji 32 bitowej, która to w "7" mnie nie interesuje (nawet za taką cenę).

@ Jou

Masz na ogłoszeniu datę - wygląda na to, że od wczoraj. Ale na Allegro niezależnie jest dużo ofert tego typu, również od sprzedawcy "Carrefour" (ale nie wiem, czy to oficjalne konto).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post