Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.05.2010, 16:58   #11146
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Stanley Podgląd Wiadomości
http://biznes.interia.pl/news/zdrowi...wateli,1475078

No ****ica mnie bierze jak to widzę. Płacę składki tak jak wszyscy i jeszcze mam płacić za oczekiwanie na zabieg, a jak jestem biedniejszy, to prędzej zdechnę, niż się doczekam. Legalizacja korupcji wręcz... Paranoja
Wszystko w imię normalności.

Podwyższenie składki zdrowotnej nie dotknie nikogo bardzo, ale reszta, to zalegalizowanie kręcenia lodów i tylnymi drzwiami dzika prywatyzacja służby zdrowia.
-------------------------------------------

Coś co warto przeczytać, ciekawe, kto ma ten jeden procent, a kto cztery?

Ja mam 10% tylko dużo wyższy jestem.

Ile w nas neandertalczyka

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 07.05.2010 o godz. 17:04
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online