Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.05.2010, 15:22   #24
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ankaa852 Podgląd Wiadomości
Chodzi o to że mam napisac krótkie wypracowanie które potem przeczytam na lekcji i będziemy na ten temat dyskutować.
Tylko że ja nie mam zielonego pojęcia o czym mogłabym napisac
W takiej sytuacji nie widzę innej możliwości, jak dokonać takiego ogólnego podziału (propozycję podziału), który stanowiłby wstęp do dalszych rozważań.

Można też wrzucić do Google kilka haseł i zobaczyć, co wypadnie. To zawsze jakiś pomysł, w którym kierunku pójść. Np.: http://www.google.pl/search?client=o...utf-8&oe=utf-8 (chociaż akurat może pierwszy wynik nie jest tym, o co mi chodziło).

Widzę dwie możliwości - albo w ten sposób poszukać głównych haseł i kilka pobieżnie opisać, albo stwierdzić, że trudno jest wskazać takie ogłne tematy i w związku z tym zaproponować pewne podziały i wyróżnić grupy, które już można współnie rozważać.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post