Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.05.2010, 20:35   #527
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal Podgląd Wiadomości
zlecen stalych nie trzeba wysylac na poczcie - w ogole pierwsze slysze o takim pomysle zlecenie stale i polecenie zaplaty skaldasz przez serwis transakcyjny
w kadrach skaldasz pisemko z numerem konta - i tyle, nie wiem, jak inaczej to by mozna skomplikowac?
likwidacja konta w PKO to faktycznie moze byc udreka - juz to kiedys przechodzilem
zalozenie konta w normalnym banku to 5 minut - tez przez to przechodzilem
ja osobiscie polecam mBank, ale nie twierdze, ze to jedyny dobry - z tego co wiem, to kilku innym bankom tez nic zazucic nie mozna
W Play Polecenie Zapłaty można zmienić/aktywować tylko poprzez wysłanie pisma odpowiedniego na ich skrytkę pocztową za pomocą poczty polskiej (na swój koszt) i ma ma żadnej możliwości zmiany tego w sposób elektroniczny, co do zleceń stałych się zgadzam, co do kadr owszem pisemko chwila moment ale do tych kadr cza dojechać, a co jeśli kadry znajdują się w całkiem innej miejscowości aniżeli miejsce pracy ? Więc cza stracić czas na dojazd, nie twierdze że to jest nie do przeskoczenia, ale zajmuje dużo czasu i nie żadne 5 minut .....