Dyskusja: Jaka drukarka?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.05.2010, 13:19   #647
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez loki7777 Podgląd Wiadomości
Co do odzyskania pieniedzy, sprzedawca oleje kupujacego i tak samo zrobi allegro, skoro bylo napisane malym drukiem czy tez na stronie o mnie plus kategoria w jakiej sprzedawany byl przedmiot to nie ma sie do czego przyczepic i nie ma podstaw do roszczen ubezpieczeniowych.
Pod warunkiem, że informacje zawarte na stronie "O mnie" są wiążące dla uczestników aukcji. Nie kojarzę tego z regulaminu, ale dla mnie liczy się opis przedmiotu, który kupuję, a nie firmy.

Co do kategorii to cały czas wydaje mi się, że jest to informacja pomocnicza, ale nie wiążąca. To, że ktoś wystawi telewizor w dziale szafy nie oznacza automatycznie, że sprzedaje szafę (a widziałem różne dziwne kategorie). Liczy się to, co w opisie przedmiotu. Przynajmniej dla mnie.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post