Cytat:
Napisany przez Arepo
Więc tym bardziej nie ma sensu ryzykować  .
|
Ja bym od tego sprzedającego i tak nic nie kupił. Nawet nie ze względu na ten opis aukcji, ale ze względu na komentarze negatywne - a bardziej ustosunkowanie się do nich. To mi zawsze dużo więcej mówi na temat danej osoby niż same komentarze innych osób. Błąd może popełnić każdy, ale to jak się do niego później ustosunkuje, jest dla mnie ważniejsze.
Cytat:
|
Powyżej właśnie zobaczyłeś 2 różne interpretacje zdjęcia poglądowego, swoją i moją. Nadal uważasz że to bzdura ?.
|
Bzdura w odniesieniu do tego, co sam napisałem, na temat 'poglądowego' opisu aukcji. Jeśli chodzi o zdjęcie, to nie zgadzam się z tym, co piszesz, ale szanuję twoje zdanie.
Cytat:
Dlaczego nie zapytałeś sprzedającego o szczegóły ?, byłoby mnie pisania i miałbyś jasność.
pozdrawiam
|
Nie musiałem pytać, bo komentarze wyjaśniły mi wszystko. I ja się nie nabiorę, więc dla mnie nie jest to problem. Uważam jednak, że takich osób nie powinno być, ponieważ żerują one na wierze innych osób i - cały czas tak uważam - świadomie je oszukują wprowadzając w błąd.
I tradycyjnie.. mogę po prostu machnąć na to ręką, bo ja rzadko się na takie rzeczy nabieram, a mogę spróbować coś zrobić, żeby to ukrócić. Więc próbuję. Nawet jeśli szanse są małe.
A żeby potwierdzić, że warto:
Cytat:
|
TUSZ DOSTAŁEM ZAMIENNIK!!! OPIS AUKCJI I ZDJĘCIE TUSZU WSKAZYWAŁ NA ORYGINAŁ CO WPROWADZALO W BŁĄD KUPUJĄCEGO!!! SPRZEDAJĄCY TLUMACZY SIE MIEJSCEM WYSTAWIENIA AUKCJI CO NIE POKRYWA SIĘ Z OPISEM!!! NIE POLECAM TEGO SPRZEDAJĄCEGO!!!! NEGATYW!
|
Cytat:
|
ZWYKŁY OSZUST!!! Miały być nowe oryginalne o pojemności XL Z FAKTURĄ . Po spóźnionej przesyłce dostałem zamienniki o zwykłeś pojemności. Bez żadnego paragonu ani faktury NIKOMU NIE POLECAM, ZWYKŁY NACIĄGACZ!!!!!!!!!
|
Cytat:
|
Niestety jestem zmuszony wystawić komentarz negatywny-w ofercie wystawia na sprzedaż oryginalne tusze HP po czym wysyła napełnione.Co prawda były w ciągu tygodnia lecz faktura tylko na 1 komplet-kupiałem 2. Nie polecam.
|
Mojego komentarza tu nie będzie, ale pewnie z czasem dojdą kolejne. I raczej nie będą to osoby świadomie dokonujące zakupu.