Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.02.2003, 05:57   #5
/||\aster
Gość

W sumie nie powinienem sie wypowiadac, ale powiem swoje zdanie

W moim przypadku wszystko zalezy od klimatu gdzie pijesz i z kim. Zademonstruje to na przykladzie (im lepsza klima tym mniej potrzebujesz).
W moje ostatnie urodziny poszedlem z kilkoma kumplami pod namiot (stawiaja go gdy sie robi cieplo i leja tam piwo) i bylo naprawde fajnie jakis koles spiewal piosenki Dzem'u i innych w takich klimatach, nie przepadam za tym rodzajem muzyki ale mi sie podobalo. Wypilem 3piwa i mialem taka super banie ze szok, dostalem jeszcze od kolesia co spiewal dedykacje z okazji urodzin LOL, wszyscy bili brawa, ja wstalem biegalem poprostu bawilem sie (koledzy musieli mu powiedziec ze mam 18 urodziny bo inaczej by mnie wyprosili LOL) Ogolnie to byla moja bania zycia, nie bylem nawalony jak swinia tylko bylo poprostu super.
Po tym incydencie pod namiotem cale osiedle sie ze mnie smialo przez tydzien, jakie tam sie rzeczy nie dzialy.

Szkoda, ze tutaj nie ma takich przekretow, naprawde tego brakuje, niby sa te Rumy, wiecej lasek etc. ale nie ma porownania do tego klimatu, wszystko jest takie sztuczne na niby..........

J***NA Ameryka
  Odpowiedz cytując ten post