Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.05.2010, 15:52   #298
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
A panel po co? Zresztą panel mam (rozmawialiśmy o nim przy okazji innego tematu), ale to tylko kwestia podłączeń, te mam wszystkie na tylnej ściance, więc dodatkowych nie potrzebuję (chyba, żeby były pod ręką, ale to z kolei mam z boku obudowy).

Co do stacji dokującej, to mam obudowę Wellanda z możliwością szybkiej zmiany dysku (coś jak ostatnia chyba z testu, do którego link dałem wcześniej), więc to również nie jest mi potrzebne. Zresztą obudowa jest więc zostaje tylko kwestia kupna nowego dysku do niej, albo.. nowego dysku z obudową, ale to tylko w przypadku gdyby były warte uwagi komplety (typu też jeden z testu - Western Digital chyba) czy jednak zmiana na 2,5''.

----
EDIT

Ok, zobaczyłem, że na tym panelu jest możliwość podłączenia zasilania do dysku zewnętrznego. Tego faktycznie u mnie nie ma, ale też i chyba nie chciałbym. Bo to zawsze kable wiszące z przodu komputera (nawet jeśli tylko na chwilę). Wolę stałe podłączenie z tyłu plus zasilanie (chyba, że jego brak).

neverending path to perfection..

Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 15.05.2010 o godz. 16:08
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post