Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.05.2010, 18:45   #113
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Ale raczej nie kłóci się z regulaminem.

Sprzedający ma prawo wybrać sposób płatności i dostawy, który mu najbardziej odpowiada. Tym samym, nawet jeśli nie może nie zaznaczyć opcji PzA, zawsze może w opisie aukcji lub dodatkowych informacjach na temat dostawy napisać, że nie zgadza się na taką realizację płatności. Tak to przynajmniej widzę i widzę też, że będę musiał taką formułkę sam dodawać. Zwłaszcza, że właśnie czekam na przedłużającą się wpłatę i chyba będę musiał sprawdzić, czy przypadkiem nie została właśnie w taki sposób wniesiona..

-----
EDIT

Kolejna zmiana...

W Allegro chyba zaczęli pracować ludzie mający duże udziały w Ebay'u lub innym konkurencie.. Nie chce mi się nawet komentować kolejnego 'usprawnienia', bo i każdy zauważy, jak będzie się chciał zalogować. Dla mnie przykładowe dodanie aukcji do obserwowanych, co próbowałem zrobić przed chwilą, z trwającego ułamek sekundy kliknięcia dwoma przyciskami (Opera), stało się wpisywaniem durnych, często niewyraźnie wyświetlonych kodów..

To jak z tą sensowną konkurencją..?

neverending path to perfection..

Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 19.05.2010 o godz. 19:33
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post