Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.05.2010, 06:18   #177
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
hmm.. dzięki za wyjaśnienie, ale szczerze to nie rozumiem tych wszystkich wywodów.

Zadałem proste pytanie, aby się upewnić i można było na nie odpowiedzieć jednym krótkim zdaniem. Znam zasady naliczania CŁA i Vatu, sam nie raz różnym osobom o tym pisałem, przejrzałem także wcześniej regulamin sklepu. Jednak jest wiele sklepów próbujących w różny sposób oszukiwać, czy to bezpośrednio, czy to po prostu nie mówiących wszystkiego. Dlatego wolę się upewnić.

Doceniam odpowiedź, ale naprawdę szkoda czasu miejsca, żeby aż tak dokładnie to rozważać. Wystarczy krótkie potwierdzenie (jedyne co, to nie sprawdziłem wcześniej sklepu w pierwszym poście, gdzie podane są teoretyczne koszty przesyłki - zrobiłem to teraz i mam nadzieję, że się potwierdzą).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post