Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.05.2010, 08:10   #120
sobrus
Jukebox Hero

Data rejestracji: 17.09.2004
sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
No coż zmiany mogą nam sie podobać albo nie.
Allegro to nie instytucja charytatywna i musi zarabiać.
Nikt nie zmusza do korzystania z serwisu.

Jeżeli podpadną użytkownikom za bardzo ktoś zajmie ich miejsce, bo przyroda próżni nie lubi.

Jeżeli chcą zarabiać przez lokaty overnight - w sumie mi to nie przeszkadza tak strasznie bo my za to nie płacimy. Szkoda że PzA to wrzód na tyłku dla sprzedającego, ale może to kiedyś poprawia.

Z mojego punktu widzenia wszystko wyglądało pięknie - wpłaty dochodziły szybko i pewnie. Szkoda ze nie poinformowano mnie że to wpłata na wirtualne konto PzA a nie konto bankowe. Ale nikt nie robił mi z tego tytułu problemu, a klika aukcji juz przez PzA załatwiłem.

Jeżeli usługa będzie płatna przestane z niej pewnie korzystać, ostatecznie wykonanie przelewu w np. mBanku to i tak pestka w porównaniu do pójścia do placówki w centrum miasta

Co do Ebay to juz jeden zakup na nim mam. Problemu większego nie było, PayPal działał jak należy a przesyłka z HongKongu była darmowa.
Niestety przesłano mi baterie nie do tego modelu telefonu co chciałem (niezgodnie z aukcją). Towar warty 50zł chyba nie warto mi tego odsyłać...
Nie wiem czy jest nawet sens zgłaszać to do sprzedawcy, bo przeciez Pocztą Polską mu tego nie odeśle. A jak nie odeśle pieniędzy nie zwróci.
Jou, może masz jakiś pomysł?

Może następnym razem będzie lepiej.
sobrus jest offline   Odpowiedz cytując ten post