|
Jak płace za coś spore pieniądze to chce miec to ładnie wydane na półce z autografem autora, breloczkiem, koszulką , istrukcją itd.
Chce móc korzystać z tego bez przeszkód nawet jeśli internet mi padnie.
Albo jak stwierdze ze nie chce mi sie abo płacić, bede zmieniał dostawce itd itp.
Kiedyś bulwersowało mnie wymagane połączenie z internetem do grania po LANie. Teraz juz nawet do singla trzeba takie mieć. Masakra.
Nie chce żadnych dodatkowego miliona kont w internecie, zazwyczaj gram w domu i nie potrzebuje ściągać mojej gry przez komórkę na drugim końcu polski bo tam konsoli ani komputera nie mam. A jeśli będę chciał to moge zabrać ze sobą pudełko z płytą.
Dokładnie tak jak ktoś napisał - firma zbankrutuje, serwery padną a my zostaniemy bez nośnika.
Najlepszą e-dystrybucją jest torrent niestety, oryginalny produkt powinien sie czymś wyróżniać. Steamy i inne wynalazki sieciom P2P nie dorównają.
Jeżeli juz chcemy e-dystrybucji to uważam że zająć sie tym powinien Microsoft. Dlaczego? Bo jedna aplikacja będąca częścią windowsa będzie ściągać wszystkie tytuły a nie dwa góra trzy.
Albo ściąganie przez WWW.
Ostatnio zmieniany przez sobrus : 20.05.2010 o godz. 08:31
|