Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.05.2010, 11:51   #122
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
[...]
Jou, może masz jakiś pomysł?

[...]
Mam.

Jeśli minęło 45 dni, to pozostaje Ci liczyć na dobrą wolę sprzedawcy.

Jeśli nie minęło, to czym prędzej zgłoś do paypala i otwórz dysputę. Każda transakcja przeprowadzona przez paypal jest ubezpieczona od takich sytuacji, i paypal gwarantuje zwrot kosztów, o ile kupujący się trzyma procedury.

Zaczyna się od tego (to na stronie MyEbay): Nowe Allegro (allegro ;-) )-schowek00551.png

Potem login do paypala i wypełnienie zgłoszenia o niezgodności towaru z umową. Paypal będzie informował o kolejnych możliwych krokach oraz przypomni o najpóźniejszej dacie przekształcenia zgłoszenia w żądanie zwrotu pieniędzy.

Na prawie 500 dokonanych zakupów procedurę tę uruchamiałem raptem kilka razy - nigdy nie było problemu z odzyskaniem zapłaconej kwoty.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post