Dyskusja: Pudzian vs Najman
Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.05.2010, 17:42   #127
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Reetou Podgląd Wiadomości
Dobrze bawić? Raczej zrobić z siebie łacha za marne kilkadziesiąt tysięcy za odcinek...
A tego nie wiem - widziałem fragment, ale ogólnie odpuściłem sobie ten program. Nie wiem, może ja głupi jestem, ale większą przyjemność sprawia mi oglądanie i słuchanie ludzi w tych dziedzinach, w których są profesjonalistami - wolę pójść na koncert niż zachwycać się, że ktoś prawie dorównuje śpiewem artyście w Mam Talent, wolę obejrzeć zawody Strong Man niż oglądać Edytę Górniak próbującą wykonać spacer drwala (ok, tego jeszcze nie było, ale to pewnie tylko kwestia czasu )

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post