Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.05.2010, 22:39   #2
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Jak czytam te fanatyczne wywody o japońcu z Węgier w którym nawet żarówki się nie przepalają, to normalnie wali mnie o glebę.

Zajeździliśmy w domu 2 oryginalne japończyki... od nowości. I jedną Hondę z Anglii.
to akurat wynika ze stabilnosci napiecia
i np w niemcach czy japoncach zadziej sie wymienia zarowy niz we francuzach
a fanatykiem owszem - stalem sie i szybko moze mi sie odmienic, jezeli sie psuc zacznie
bys ty posluchal co to sie w firmie u mnie na te tematy miedzy pracownikami za dysputy tocza

a co do tarcz - rowkuja sie? to razem z klockami trzeba wyminic a nie tylko przetoczyc
i jeszcze zobaczyc, czemu klocki nierowno dawaly

a jak tylko zwichrowane - to albo zes im dal niezly wycisk znienacka albo sa do d.
jezeli masz tendencie do ostrego hamowania czesto - to kup sobie lepsze tarcze

Ostatnio zmieniany przez nimal : 24.05.2010 o godz. 22:43
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post