Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.02.2003, 17:12   #8
SEBAW
Stary użytkownik
Zlotowicz

Data rejestracji: 09.06.2002
SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Re: CD-R XPower - 4 spalone

Cytat:
pali napisa***322;(a)
Przyniosła mi koleżanka 4 płytki takie jak na załączonym obrazku (w slimach), abym jej coś tam nagrał. Zapomniałem jej powiedzieć aby sama nie kupowała...
Nagrałem jedną Audio, wszystko świetnie, tylko na ścieżkach jest 0 decybeli. Nagrałem trochę mp3 - nagrywarka LG przywiesiła się przy zamykaniu sesji i xpower kolejny do kosza.
Dałem więc pozostałe 2 koledze, aby potestował - jednej nie dał rady wypalić Plextor i nowiutki Samsung drugą też skopał.
Polecam zakup tych płytek
Ja też miałem te płytki. Najpier kupiłem z indeksem 24x, potem 40x. Poddałem testą... Nie było tak źle, może dlatego, że nagrywałem je bardzo wolno (ze względu na brak inf. o tej marce). Wydaje mi się, że na tych płytach nie należy umieszczać ważnych danych; po pierwsze szybko się rysają, po drugie brak testów oraz opinii o nich.
SEBAW jest offline