W pudełku na szafie leży mój oryginalny sprzęt, Commodore Amiga 500 z lekkim zasilaczem, stan kolekcjonerski

Z braku czasu na wyjmowanie tego sprzętu i zabawę w podłączanie ostatnio zacząłem zabawę z emu.
Temat dobry aby starzy wyjadacze poprzypominali sobie ulubione tytuły, kto wie może jakieś dzieciaki się też wciągną w klimat.
Jeśli będzie zainteresowanie to będę zamieszczać kolejne topowe tytuły gier
abandonware.
Tak wygląda boot z kick 1.3:
Kicka każdy musi sobie poszukać sam - z wiadomych powodów.
ROM nazywa się "kick13.rom" i trzeba go skopiować do katalogu o nazwie "Roms".
Resztę skonfigurowałem już sam:

Wszystko co trzeba zrobić to kliknąć 2x w odpowiedni konfig.
Gdyby komuś sprawiało trudności zmiana emulowanych dyskietek i jeśli sam nie znajdzie rozwiązania niech pisze - każdy tytuł jaki wstawię będzie przetestowany pod kątem działania więc wszelkie błędy będą pochodzić z niewiedzy usera odpalającego tytuł
Instalator:
v1.0
Pack changelog:
Trylogia Lotus:
Wymagania gier dzisiaj są zerowe, to znaczy, że wczytają się nawet na 6 letniej zintegrowanej karcie graficznej czy pentium 3 600mhz.
Emulator działa też w systemach Vista i 7.
Paczkę ze względu na ścieżki bezwzględne trzeba wypakować na partycję C:
( "C: \WinUAE2100\winuae.exe" )
Pierwsza wersja zawiera 3 gry i bazę (emulator), kolejne wstawki będą w formie aktualizacji do folderów "Configurations" i "Games",
aktualizacje nie będą od siebie zależne więc będzie można instalować tylko wybrane przez siebie paczki z tym co nas interesuje.
Jest ktoś zainteresowany ?
Pisać propozycję tytułów abym wiedział co mniej więcej uwzględnić w następnej aktualizacji
LINK: http://rapidshare.com/files/39406902...a.500.baza.exe
Gdyby link wygasł aktualne linki będą zawsze
TU